Please wait..
Busy loader
Green checkbox Den største kolleksjonen Green checkbox Konkurransedyktige priser Green checkbox Enestående kundeservice

Underleverandører

Underleverandører
 ◊ IWA
 ◊ Erima
 ◊ Pastorelli
 ◊ Bleyer

Underleverandører

Vi ønsker å tilby våre kunder et bredt spekter av ulike varer og tilbehør. Derfor samarbeider vi med en rekke andre leverandører av turnrelaterte produkter, slik at du som kunde kan handle alt du trenger på ett sted.

 

IWA Gymnastics      
   IWA Gymnastics produserer turnsko som kan brukes både på trening og under konkurranser. Mer informasjon om IWA Gymnastics finner du her.
 
Erima      
   Erima er en tysk produsent av overtrekksdresser, og har et stort utvalg. Dersom du ønsker å få mer informasjon om hvordan du kan få spesialdesignede treningsdresser som passer til TT-Gymnastics drakter, kontakt oss på post@temaprosjekt.no.
 
Pastorelli      
   Pastorelli er et velkjent merke innen rytmisk gymnastikk. TT-Gymnastics tilbyr en rekke pastorelli produkter gjennom vår nettbutikk. Når du klikker på en av våre RG drakter her i nettbutikken vil du automatisk få opp bilder av Pastorelli utstyr i matchende farger slik at du enkelt kan velge RG utstyr som passer til drakter. For mer informasjon om Pastorelli klikk her.
 
Bleyer      
   Bleyer lager sko som egner seg godt til rytmisk gymnastikk, sportsdrill og dans. Mer informasjon om Bleyer finner du her.
0 / kr 0,00
Handlevogn

Vognen din er tom.