Please wait..
Busy loader
Green checkbox Den største kolleksjonen Green checkbox Konkurransedyktige priser Green checkbox Enestående kundeservice

Om TT-Gymnastics

TT-Gymnastics er et nederlandsk merkevare sportswear som er spesialisert på turnbekledning. Nettbutikken TT-Gymnastics Norge leverer turntøy til både enkeltkunder og foreninger. Tusenvis av norske turnere bruker daglig våre produkter.
 
TT-Gymnastics designer egne kolleksjoner og gir foreninger muligheter for å skaffe seg unike drakter. Fra 50 stk. kan dere eventuelt velge egne fargekombinasjoner. I mange tilfeller har foreninger tradisjon for å bruke visse farger og/eller kombinasjoner som de ønsker å fortsette med. Noen ganger ønsker man å benytte anledningen til å velge noe helt annet, og dermed fornye lagets utseende på en positiv måte. Valget er deres...
Ta kontakt for et uforbindtlig tilbud.

TT-Gymnastics Norge - Tema Prosjekt AS, Postboks 7, 2858 KAPP, Norge
Epost: post@temaprosjekt.no

I disse Covid-tider ...

I disse Covid-tider er helsen til folket viktigst.
Vi gjør så godt vi kan, og jobber veldig hardt for å være trygge og sunne, mens vi får leveransen til deg i tide.
Dessverre har vi i løpet av det siste halvåret blitt tvunget til å redusere teamet vårt, noe som har redusert effektiviteten og hastigheten vi opererer under normale omstendigheter.

Vi sliter med å tilby det samme servicenivået som vi bygget vårt rykte på, men det føles som om oppgaver tar lengre tid; noen av våre kunder ser ut til å være mindre tålmodige, ofte mindre takknemlige.
Men vi bør være forsiktige med å se bare klager og vanskeligheter, og dermed glemme skjønnheten og underverkene rundt oss.

Noen ganger føles det som de første dagene av nettbutikker og internett-salg er tilbake igjen: det tar lengre tid før bestilte varer ankommer, siden de ikke alltid er der neste dag.
Men dette sikrer også at vi kan bli positivt overrasket når pakken endelig kommer, den som vi (nesten) ikke husker.
På denne måten er det glede i å kjøpe, så vel som å pakke ut og prøve på disse vakre sportsklærne.

Vi håper at du opplever noe av gleden og lyset vi prøver å innlemme i produktene våre, og vi ønsker deg styrke i disse usikre tider og håper at du er sunn og trygg med dine nærmeste.

Sportive hilsener fra TT-teamet

0 / kr 0,00
Handlevogn

Vognen din er tom.