Please wait..
Busy loader
Green checkbox Den største kolleksjonen Green checkbox Konkurransedyktige priser Green checkbox Enestående kundeservice

TT-GYMNASTICS NORGE har sommerferie fra 26. juli til 18. august. Bestillinger i nettbutikken i denne perioden sendes etter 20. august.

Team TT Gymnastics ønsker deg en riktig god sommer!

Betingelser


Alle priser er oppgitt inkl. mva. og ekskl. ekspedisjon og porto/oppkrav.  Vi tar forbehold om mulige skrive-/trykkfeil.

Vi i Tema Turn gjør vårt beste for at du skal motta de varene du ønsker så fort som mulig. Hvis varene er på lager ved bestilling er leveringstid ca. 1-2 uker. Leveringstiden må ansees som veiledende, og kan variere bl.a. pga tiden det tar i fortolling.
 
Alle bestillinger sendes normalt i postoppkrav. Sendinga betales når du henter varene på posten. Kunden belastes for porto, ekspedisjonsgebyr og oppkrav også ved uavhentet bestilling.

Retur og bytting.

Om du ikke er 100% fornøyd kan du naturligvis bytte varen eller heve kjøpet, såfremt varen ikke har vært brukt til trening.
 

Informasjon om angrerett.

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Dersom varen er tatt i bruk til trening, gjelder ikke angreretten.
Noen viktige utdrag fra angrerettloven:
- Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)
- Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
- Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
Merk: Dersom du ikke henter forsendelsen uten å gi oss beskjed, vil du ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med påløpte kostnader for ekspedisjon, porto og oppkrav.

Mangler eller feil på levering

Hvis du mangler en eller flere varer eller hvis du har mottatt en annen vare i forhold til ordrebekreftelsen, send en epost til post@temaprosjekt.no og beskriv hva som er feil. Vi skal gjøre vårt beste til å ordne opp så fort som mulig.


 

0 / kr 0,00
Handlevogn

Vognen din er tom.