Please wait..
Busy loader

TT-GYMNASTIKK NORGE har sommerferie fra 25. juli 2022 til 19. august 2022. Nettbutikken vil også ta imot bestillingene dine i denne perioden og sendes fra uken 19. august Team TT Gymnastick ønsker deg en riktig god sommerferie

Vanlige spørsmål

Hvordan velger jeg riktig størrelse?

  Pasvorm

Storrelsestabell
 

1 (in cm) 2 (in cm) Størrelse
   57 - 62       42 - 46       128   
   61 - 65       46 - 50       140   
   64 - 68       50 - 54       152   
   68 - 73       54 - 58       164   
   72 - 78       58 - 62       S   
   78 - 84       62 - 66       M   
   82 - 88      64 - 70       L   
 

Retningslinjer for å bestille riktig størrelse første gang:

  1. Mål brystets omkrets for å oppnå den første måleverdien (1).
  2. Mål avstanden fra dimple under strupehodet til skrittet for å oppnå den andre måleverdien (2).
  3. Alle de forskjellige modellene er like når det gjelder størrelser. Hvis du kjøper størrelse 140, vil alle drakter i størrelse 140 være like, til tross for henger-egenskaper og en og annen forskjell i lengde eller bredde.
  4. Trikoter skal passe godt, ikke kjøp dem med tanke på fremtiden!
  5. Vanlige klesstørrelser for barnet ditt er ikke ledende når man skal avgjøre riktig størrelse for trikot. Barnas klesstørrelser i butikker kan avvike, er ofte feil, og absolutt ikke avgjørende for tettsittende strekk-stoff.
  6. Spør andre foreldre fra gymnastikken om hvilken størrelse på treningstøyet deres barn bruker.
  7. Størrelsene i tabellen vår kan være forskjellig for barnet ditt. Stoffene vi bruker strekkes i alle retninger, det er alltid en margin og derfor vil størrelsene kunne avvike for barnet ditt. Vi har vært i stand til å komponere vår størrelsetabell etter målinger av mange barn som har besøkt vår butikk, mens de prøvde trikoten de til slutt kom til å kjøpe.
 

Hvem kan bestille i nettbutikken?
Både privatpersoner (over 18 år) og foreninger kan bestille i vår nettbutikk.

Kan jeg bestille bare én drakt?
Ja, det er ingen minimum for bestilling. Det lønner seg imidlertid å samle bestillingen for flere deltakere i et lag eller forening til en mottaker slik at dere betaler kun ett gebyr. Ved større bestillinger sender vi en tilbakemelding om forventet leveringstid.

Hvordan bestiller jeg?
Registrer deg som kunde med brukernavn og passord. Klikk på bildet av varen du ønsker og følg instruksjonene på skjermen.

Hvordan betaler jeg for bestillingen?
Alle bestillinger sendes i postoppkrav. Sendinga betales når du henter varene på posten. Kunden belastes for porto, ekspedisjonsgebyr og oppkrav også ved uavhentet bestilling.

Kan jeg få en brosjyre?
Vi holder bevisst kostnadene nede og publiserer vår kolleksjon kun på nett. Denne besparelsen kommer deg som kunde til gode. Men vi kan gjerne sende deg kolleksjonen som PDF-filer, hvis du ikke selv kan ta en skjermutskrift.

Kan jeg få stoff-prøver?
Lag og foreninger som ønsker å lage spesielle fargekombinasjoner (min 50 stk) kan få tilsendt ønsket utvalg av stoffprøver.

Hvordan vasker jeg min turndrakt?
Følg vaskeanvisningen nøye. Vreng og skyll plagget i kaldt vann hver gang etter bruk. Kroppssvette kan påvirke fargene og elastisiteten i plagget dersom det blir liggende for lenge (f.eks. fuktig i en plastikkpose) uten å bli vasket. Vaskes for hånd eller i maskin på ullprogram, maks. 30 grader. Dette gjelder spesielt drakter med glitterstoff da det kan bli ødelagt eller miste glansen hvis det vaskes for varmt. Drypptørkes. Må ikke strykes, blekes eller tørkes i tørketrommel.

 

0 / kr 0,00