Please wait..
Busy loader

TT-GYMNASTICS.NO PERSONVERNERKLÆRING

 

TT-Gymnastics.no tilhører og driftes av / Tema Prosjekt AS, Postboks 7, 2858 KAPP, organisasjonsnummer 997 756 878.

Personvern

Vi legger stor vekt på å verne om dine personlige opplysninger. Derfor overholder vi   EU-lovbestemmelser for håndtering av personlige data. Vi gir deg full rett til å få tilgang til dine personlige data for å vite hvilke data vi har samlet fra deg eller for å få de fjernet. Du kan også få levert en dataeksport på forespørsel med data som vi bruker med ditt samtykke.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vår personvernpolicy. Vi anbefaler deg derfor å konsultere denne personvernerklæringen regelmessig slik at du er klar over endringene som foreligger.

Hvis du har spørsmål eller klager på behandlingen av dine personopplysninger, hjelper vi deg gjerne.

Vi svarer på alle spørsmål og klager via e-post så raskt som mulig. I henhold til personvernforordningen har du også rett til å sende inn en klage på behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

For at dine bestillinger på TT-Gymnastics.no skal kunne prosesseres og leveres kreves visse opplysninger. For dette samler vi inn følgende data:

  • Generell informasjon: Når du bestiller, ber vi deg skrive inn fullt navn, adresse, postnummer og sted. Vi bruker denne informasjonen til å levere ordren din.
  • E-postadresse: Vi bruker e-postadressen din for å bekrefte ordre og informere deg om når bestillingen er klar for forsendelse. Hvis du har registrert deg for nyhetsbrev og bekreftet registreringen, vil du motta e-post med nyheter fra oss. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet, kan du enkelt avslutte abonnementet.
  • Telefonnummer: Vi trenger telefonnummeret ditt i tilfelle det er spørsmål eller uklarheter rundt bestillingen din. Telefonnummeret ditt blir bare brukt dersom det er nødvendig, og vil ikke bli brukt til andre formål, telefonsalg etc.
  • Betalingsdetaljer: For å gjennomføre betaling bruker vi et sikkert betalingssystem. Når betalingen er gjort, blir dataene dine behandlet og lagret av banken og for å koble betalingen til bestillingen din.
  • Trafikkdata: Trafikkdata genereres hver gang du besøker nettstedet vårt. Dette er eksempelvis informasjon om hvordan du navigerer på nettstedet, tidsbruk per side osv. Årsaken til at vi samler inn dette er for å stadig kunne gjøre nettsiden mer brukervennlig. Disse dataene er ikke personlige.
  • Din IP-adresse: Når du legger inn en bestilling, blir IP-adressen din lagret for å forhindre svindel.
  • Svindel: For å unngå svindel undersøker vi samtlige kundedata. Om vi mistenker forsøk på svindel eller annen kriminell virksomhet forbeholder vi oss retten til å informere og overføre informasjon til politiet.
  • Kundeservice: Du kan kontakte oss via e-post og telefon. For å unngå at du skal måtte fortelle den samme historien flere ganger og for å forbedre våre tjenester, oppretter vi og lagrer notater om spesielle forhold relatert til bestillingen din dersom dette er nødvendig.
  • Lagringsperiode: Så lenge det er nødvendig å beholde data relatert til dine bestillinger eller ditt kundeforhold, lagres dataene av oss. Når det ikke lenger er noen grunn til å oppbevare dine opplysninger blir disse automatisk slettet, med mindre det foreligger en rettslig plikt til å holde på denne informasjonen (for eksempel av skattemessige årsaker).
  •  

    Hva bruker vi dine personopplysninger til?

  • Prosessering av ordren din
  • Levering til adressen du har oppgitt. Hvis det er nødvendig for levering av ordren din, kan vi bli nødt til å sende dine opplysninger til tredjepart, for eksempel Posten eller DHL.
  • Informere deg om endringer relatert til ordren din, eller kommunisere med deg angående ordren din.
  • Sende ut nyhetsbrev (kun hvis du har registrert deg for dette)
  •  

    Trafikkdata

  • Traffikkdata brukes kun til statistiske formål med hensikt å forbedre brukeropplevelsen av nettsiden.
  •  

    Dine personopplysninger er trygge hos oss

    Personvern er noe vi tar på alvor, og vi forplikter oss til å sikre at dine personopplysninger blir trygt forvaltet. Derfor er datasystemene våre og nettside-applikasjonene godt beskyttet for å forhindre uautoriserte personer i og utenfor organisasjonen i å få tilgang til dine personlige data. All sensitiv informasjon (for eksempel betalingsdetaljer) behandles separat på et ekstra sikkert system. Vi foretar kontinuerlige sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert bruk og tap av informasjon som TT-Gymnastics mottar via nettsiden.

    Informasjonskapsler (Cookies)

    Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Hvis du ber nettleseren godta informasjonskapslene, vil vi bruke informasjonen til statistikkformål samt til å gi deg en mer tilpasset brukeropplevelse. Du som bruker kan selv endre innstillingene i nettleseren til å ikke akseptere bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer  her om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du sletter eller stopper all bruk av informasjonskapsler.

    Sikker tilkobling

    I det øyeblikket du besøker nettstedet vårt, opprettes en sikker forbindelse. Kryptering med digitalt sertifikat sikrer at all informasjon du bytter med oss, er kryptert og sendt til oss via en sikker tilkobling. Dette hindrer tyveri eller misbruk av dine personopplysninger. Du kan gjenkjenne den sikre tilkoblingen på lås-ikonet i adressefeltet. Låsen i adressefeltet vises i alle nyere versjoner av Internet Explorer, Safari, Chrome og Firefox. Hvis du vil ha mer informasjon om dette, kan du klikke på lås-ikonet i adressefeltet i nettleseren din for å få opp det digitale sertifikatet.

    Tredjepartshåndtering av personlige data

    TT-Gymnastics.no selger aldri dine personlige data. TT-Gymnastics.no gir bare data til tredjepart som er involvert i å levere bestillingen din, evaluerer TT-Gymnastics.no’s aktiviteter / tjenester eller forbedrer internettannonser på andre nettsteder.  Alle ansatte i TT-Gymnastics og tredjeparter som er engasjert av oss, er forpliktet til å garantere full konfidensialitet i behandling av alle dine data.

    Tredjepartsnettsteder

    Nettstedet til TT-Gymnastics kan inneholde annonser fra tredjeparter eller lenker til andre nettsteder. TT-Gymnastics kan ikke stilles ansvarlig for behandlingen av  personopplysninger på  tredjeparters nettsteder.

    Spørsmål?

    Har du spørsmål til hvordan vi håndterer dine personopplysninger er du velkommen til å ta kontakt med oss på en av følgende måter:

  • E-post: post@temaprosjekt.no
  • Telefon: 97 93 73 40
  • Post: Tema Prosjekt AS, Postboks 7, 2858 KAPP, Norge
  • 0 / kr 0,00